&nbsp
Καλάθι 0,00 €

Η εταιρεία μας

​H εταιρεία Μιχάλης Τουμπής Α.Ε. δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στο χώρο των Εκδόσεων και των Γραφικών Τεχνών. Στο διάστημα αυτό κατόρθωσε να καταστήσει το όνομά της συνώνυμο της εγκυρότητας, της ουσιαστικής προβολής της χώρας μας σε χιλιάδες επισκέπτες, της υψηλής αισθητικής των παραγόμενων προϊόντων.

Ξεκινώντας το 1965 από το πρώτο εργαστήριο αναπαραγωγής φιλµς (γραφικών τεχνών), με απασχολούμενο προσωπικό 10 ατόμων, η εταιρεία σήμερα έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στον κλάδο και αποτελεί μία από τις πληρέστερες δημιουργικές - βιομηχανικές μονάδες γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, διαθέτοντας:

  • πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή,
  • εξειδικευμένο προσωπικό (γραφίστες, κειμενογράφους, μεταφραστές, μακετίστες, τυπογράφους, βιβλιοδέτες, εμπειρότατο διοικητικό προσωπικό και άρτια οργανωμένα τμήματα Sales και Marketing)
  • σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό,
  • μοναδική πλέον τεχνογνωσία,
  • το μεγαλύτερο φωτογραφικό αρχείο ελληνικών θεμάτων στη χώρα
  • ευρύτατο δίκτυο πωλήσεων µε περισσότερους από 30 αποκλειστικούς συνεργάτες - αντιπροσώπους και περισσότερα από 6000 σηµεία πώλησης
  • ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5500 τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου

Η πολυετής εµπειρία, το κύρος και η αξία της εταιρίας επιβεβαιώθηκαν µε την επιλογή της από την Οργανωτική Επιτροπή ΑΘΗΝΑ 2004 ως Επίσηµου Αδειούχου για τη δηµιουργία, παραγωγή και διάθεση Ημερολογίων, Καρτών και Αφισών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Στα πλαίσια του εν λόγω έργου, που οδήγησε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον πλανήτη, η εταιρεία κυκλοφόρησε, μεταξύ άλλων, αριθμημένες Αφίσες με έργα καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών, ολοκληρωμένες σειρές ευχετηρίων Καρτών, καθώς και σειρές από συλλεκτικές Καρτ-ποστάλ. Τέλος, το μεγαλόπνοο αυτό εκδοτικό εγχείρημα συμπλήρωσαν τα αυθεντικά Ολυμπιακά Ημερολόγια, καθώς και μία σειρά από πολυτελείς και συλλεκτικές κασετίνες, σε μια προσπάθεια να δοθεί έμφαση και στην πολιτιστική διάσταση των Αγώνων.

Τα προϊόντα της εταιρείας καλύπτουν ολόκληρο σχεδόν το εύρος των γραφικών τεχνών:

Τα βιβλία γρήγορα έδωσαν στην εταιρεία ηγετική θέση στην ελληνική αγορά: Τα Περιηγητικά – Ιστορικά, Αρχαιολογικά και Θρησκευτικά βιβλία των εκδόσεων, τα Φωτογραφικά Λευκώματα και τα Λευκώματα Τέχνης, τα Παιδικά εικονογραφημένα βιβλία κ.ά., με το πλούσιο και ενημερωμένο φωτογραφικό τους υλικό, αλλά και τα κείμενα που γράφονται από εξειδικευμένους, κάθε φορά, επιστήμονες, συνθέτουν μία από τις πλέον πλήρεις και αξιόπιστες συλλογές του εκδοτικού χώρου, αποτελώντας τον ιδανικό ξεναγό της ιστορίας και του πολιτισμού για κάθε περιοχή της χώρας, κάθε μνημείο και φυσικό αξιοθέατο.

Επιπλέον, οι χάρτες των εκδόσεων Μ. Τουμπής, που καλύπτουν κάθε γωνιά της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, έχουν ταυτιστεί με την εγκυρότητα και την ακρίβεια, καθώς ανανεώνονται τακτικά και παρέχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία, τα μνημεία, τα χρήσιμα τηλέφωνα της κάθε περιοχής.

Αντίστοιχη ποικιλία υπάρχει, φυσικά, και στις κάρτες· χιλιάδες σπάνια και χαρακτηριστικά φωτογραφικά θέματα, με υψηλή ποιότητα επεξεργασίας και εκτύπωσης, ταξιδεύουν εδώ και δεκαετίες σε ολόκληρο τον πλανήτη, μεταφέροντας, μαζί με το μήνυμα του αποστολέα, και κάποιες από τις πλέον ειδυλλιακές και ενδιαφέρουσες απόψεις της χώρας μας, του λαού και του πολιτισμού μας.

Τέλος, η εταιρεία έχει προχωρήσει και στη δημιουργία μίας σειράς από χρηστικά αντικείμενα, όπως ημερολόγια, τετράδια, σημειωματάρια, τράπουλες, σελιδοδείκτες, στιλό και μπρελόκ, που συνδυάζουν πάντοτε τον χρηστικό τους χαρακτήρα με την άρτια ποιότητα και την υψηλή αισθητική.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο +30 210 6029974

Σας προτείνουμε